Nu drar vi igång!

Efter en smygstart i början av sommaren där fokus låg på att sätta ihop teamet kommer Tillväxt Nyköping dra igång med full kraft 1 september. Vi i organisationen är dedikerade till att hjälpa våra företagare i Nyköping att ta nästa steg och realisera sina visioner. Tillväxt Nyköping är ett icke vinstdrivande initiativ som är finansierad av Nyköpings kommun där vi erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och rekryteringsstöd till små och medelstora företag med 5 – 50 anställda.

Tillväxtinitiativet är ett beprövat koncept som redan är väl etablerat i bland annat Upplands Väsby och Botkyrka och nu har detta initiativ letat sig till Nyköping. Målet är att tillsammans med entreprenörerna få sina verksamheter att växa och i samma veva skapa nya arbetstillfällen. Genom att företagen växer och fler får arbeten kommer Nyköping bli mer expansiv och inkluderande vilket gynnar hela kommunen.

Teamet i Tillväxt Nyköping ser verkligen fram emot att påbörja detta arbete, inte bara för tillväxtens skull men även för att de alla har anknytning till Nyköping. De vill att sin hemkommun ska ha det där lilla extra som tilltalar fler, där Nyköpingsborna får vara med och bidra till tillväxten.