Jonas Uhrström

Jonas, som i grunden är civilekonom, har lång erfarenhet av media- och tandvårdsbranschen där han huvudsakligen arbetat i olika typer av säljledande roller. Det senaste decenniet inom olika tandvårdskedjor där han arbetat med att drifta och att köpa privata kliniker. Några av bolagen Jonas arbetat för är Telia, TV4, Agence France Presse, Praktikertjänst och Smile Tandvård. Det Jonas brinner för är i huvudsak företags utveckling och expansion för att lösa utanförskap i samhället.

AnnaMaria Wrzesniewska

AnnaMaria har arbetat med arbetsmarknadsinsatser sedan 2011, varit arbetsförmedlare på Arbestförmedlingen och kommer närmast från Iris Hadar som leveranschef. Mycket god kännedom kring arbetssätt mot kandidater kopplat till arbetsgivare vilket kompletterar teamet genom bred erfarenhet gällande kandidat- och arbetsgivarperspektiv.

Nina Rehnmark

Nina har en gedigen bakgrund från mediehus, media- och reklambyrå samt från ledande roller på marknadsavdelningar och har varit verksam på bolag som Bonnier Tidskrifter, Omnicom Media Group, Verizon Media, Drama Queen och Ur & Penn. Närmast har Nina arbetat med rekrytering och organisationsutveckling inom kommunikationsbranschen på WorkStudio.

Rashma Randeniye

Rashma har flera års erfarenhet som företagare i Nyköping där han bland annat har drivit restaurang och en musikstudio. Har mångårig bakgrund från SSAB där han senast arbetade som projektledare för anläggningsinvesteringar och SSABs omställning mot fossilfritt stål. Rashma har studerat byggteknik på KTH, har examen inom ljudteknik från Linnéuniversitetet samt certifieringar inom analytisk finans och supply chain management.

Kevin Ryan

Kevin är en av grundarna av stiftelsen Tillväxt Stockholm och är ansvarig för etableringen av Tillväxt Botkyrka, Tillväxt Väsby och nu Tillväxt Nyköping. Civilekonom med bakgrund från Unilever, Fryshuset och 10 år som entreprenör och grundare till THREAD AB med fokus på management consulting och värderingsstyrt ledarskap. Kevin är född i USA och uppvuxen i Kanada.